Menze-Jan - Lead Engineer

Menze-Jan - Lead Engineer

“Wat mij aanspreekt is dat installatiedelen getest worden in onze eigen hal, zo zie je uiteindelijk wat je met elkaar gemaakt hebt.”

Als Lead Engineer bij Houdijk stuur ik een team van engineers op technisch en project niveau aan. Gezamenlijk ontwikkelen we een totale lijn voor onze klanten. Op basis van de ‘project scope’, die door Systeem Engineering na een opdracht wordt opgesteld, stuur ik   een team van engineers aan om alle technische details voor een nieuwe lijn uit te werken  Tijdens het ontwerpproces maak ik tevens een plan om het nieuwe systeem te testen. Wat mij persoonlijk daarin erg aanspreekt is dat sommige installatiedelen getest worden in onze eigen hal. Zo zie je uiteindelijk wat je met elkaar gemaakt hebt.  

Als Lead Engineer ben je een echte ‘spin-in-het-web’ want je hebt veel contact met alle verschillende afdelingen. Zo heb ik bijvoorbeeld dagelijks contact met de Software Engineers en met de collega’s van de afdeling Sales.

Bij Houdijk ben ik in 2013 gestart als Tekenaar/Constructeur, ik zocht destijds een baan binnen een bedrijf dat uitdaging biedt en altijd vernieuwend is. Dat wordt me hier zeker geboden. Er is een aangename werksfeer waarin ruimte is voor ontwikkeling en waarbij het niet erg is als dat soms met vallen en opstaan gebeurt. Collega’s zijn er voor elkaar en alle afdelingen werken nauw samen. Alles is goed geregeld; zo heb je als medewerker van Houdijk goede arbeidsvoorwaarden, een goed en modern uitgeruste werkplek in een mooi bedrijfspand en natuurlijk gezellige collega’s.

First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Elke dag passeren miljoenen producten onze toevoer- en sorteersystemen op hun weg van oven naar verpakking. Dit gebeurt met de grootst mogelijke efficiëntie en zorgzaamheid. In dit segment heeft Houdijk wereldwijd een unieke positie verworven. Onze missie – en ambitie – is dan ook: First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Meer over Houdijk
Contact

Royal Houdijk
Trawlerweg 2
3133 KS Vlaardingen
The Netherlands

jobs@houdijk.com
+31 10 4349244