Jeffrey - Manager Supply Chain & Assembly

Jeffrey - Manager Supply Chain & Assembly

“In mijn functie is geen dag hetzelfde.”

Als er één bedrijf is waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen dan is het Royal Houdijk Holland. In de vier jaar dat ik hier werk, heb ik diverse functies gehad en ben ik  daar ook altijd goed in begeleid. Medewerkers krijgen in dit bedrijf alle ruimte. Begonnen als Werkvoorbereider, ben ik vervolgens Teamleider voor werkvoorbereiding geworden. Daarna heb ik een tijd als Business Processs Manager gewerkt waarbij ik onderdeel was van een team dat zich bezig hield met het optimaliseren van het ERP systeem. Nu ben ik net aangesteld als Manager Supply Chain en Assembly. Het is een functie die nog niet bestond binnen het bedrijf, waaruit ook blijkt hoe flexibel Houdijk Holland is. Het belangrijkste in deze functie is het aansturen van alle monteurs, het coördineren van het operationele inkoopgedeelte en het logistieke proces in het magazijn

Het team van werkvoorbereiders en projectinkopers is een kleine groep die projectmatig in een team werkt met de andere disciplines, zoals engineering. Zij houden het contact, maken de productieplanning en  begeleiden onze monteurs die bezig zijn met  het opbouwen van een systeem bij de klant. In mijn functie is geen dag hetzelfde, ik verdiep mij in technische aspecten van een nieuwe lijn voor klanten en werk in projectverband met veel collega’s van andere afdelingen aan diverse interne verbeterprojecten. In de projectgroepen spart men over een nieuw plan, bijvoorbeeld over meer verdieping in de processen of hoe we bepaalde problemen kunnen oplossen.

Door al deze en nog vele andere afwisselende taken en de dynamiek die in het bedrijf heerst, ga ik elke dag met veel plezier richting Vlaardingen.

First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Elke dag passeren miljoenen producten onze toevoer- en sorteersystemen op hun weg van oven naar verpakking. Dit gebeurt met de grootst mogelijke efficiëntie en zorgzaamheid. In dit segment heeft Houdijk wereldwijd een unieke positie verworven. Onze missie – en ambitie – is dan ook: First in Biscuit Feeding – Worldwide.

Meer over Houdijk
Contact

Royal Houdijk
Trawlerweg 2
3133 KS Vlaardingen
The Netherlands

jobs@houdijk.com
+31 10 4349244